Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

max verstappen nieuws

Hamilton won in 2016 en 2019 Verstappen won de twee edities daartussenin. Formule 1 GP Brazilie - Sao Paulo.


Max Verstappen Beloofd Trouw Te Blijven Aan Zijn Contract Met Red Bull Maar Houdt Wel Red Bull Racing Formule 1 Auto S En Motoren

Bekijk de Formule 1 kalender voor een overzicht van alle races met uitgebreide informatie van de races en real-time informatie.

. Max Verstappen tweede in sprint voor Braziliaanse GP. Bottas noteerde een tijd van. Laatste nieuws over Max Verstappen. Het is niet de vinger van Max die hem zorgen baart GP Blog 28-okt 1945 Verstappen wil nieuwe Honda meenemen.

Max Verstappen komt sterk voor de dag op het Autódromo Hermanos Rodríguez tijdens de tweede vrije trainingen voor de Mexicaanse Grand Prix. De 32-jarige Piquet zag hoe haar vriend knap de tweede plek wist te veroveren tijdens de Grand Prix en gaf hem na afloop een innige omhelzing. Lewis Hamilton overcomes stern Max Verstappen defence to win Sao Paulo GP Give Me Sport 1850 14-Nov-21. De Red Bull-coureur gaf ruim vier tienden toe op concurrent Lewis Hamilton.

Verstappen tweede na afsluitende vrije training in Interlagos. Al met al een veelbelovende start. Hamilton makes statement by winning Brazilian GP F1 Technical 1852 14-Nov-21. Max Verstappen kon goed leven met de tweede tijd in de kwalificatiesessie voor de sprintrace in Brazilië.

Max Verstappen tweede in sprint voor Braziliaanse GP. Volg nieuws over Max Verstappen Volgen Ontvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom Max Verstappen Stewards van de FIA voerden donderdag urenlang overleg over. Alles over de F1 de koningsklasse van de autosport. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland.

28-okt 2222 Red Bull-baas Marko. Volg het laatste Formule 1 nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing in 2021 op de voet. De Limburger zelf is ook opgetogen nadat hij Lewis Hamitlon een halve seconde te snel af was op vrijdagmiddag in Mexico-Stad. De Red Bull Racing-coureur is momenteel de enige Nederlandse rijder in de Formule 1F1Maximaal verzamelt al het nieuws over Verstappen op deze F1-paginaVerstappen maakte op 15 mei 2016 zijn debuut voor Red Bull Racing en won ook die Grand Prix Spanje.

Tijdens de eerste training kwam de Red Bull nog nipt tekort achter beide Mercedessen. Het laatste Max Verstappen en Formule 1 nieuws - GP33. FIA legt Max boete op vanwege overtreden sportief reglement op vrijdag. Max Verstappen gaat in zijn Red Bull op jacht naar nieuwe successen.

Max Verstappen fires Lewis Hamilton warning after Brit wins Brazilian Grand Prix Daily and Sunday Express 1852 14-Nov-21. De Mercedes-coureur wist een 118341 op de klokken te brengen en Lewis Hamilton en Max Verstappen daarmee nipt voor te blijven. Verstappen ziekjes bij zege in Austin tweenulnl 28-okt 2012 Is Hamilton nu de underdog. Max Verstappen zegt zich niet al te veel zorgen te maken over de ijzersterke prestaties van Mercedes in Brazilië.

Verstappen onbezorgd over vorm Mercedes. Erg slim dat hij Norris daar voorbij. Max Verstappen werd tijdens het raceweekend in Rusland ondersteund door zijn vriendin Kelly Piquet die met hem mee was gereisd naar Sochi. Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland.

Mercedes heeft ervoor gekozen om Lewis Hamilton een vijfde ICE. Valtteri Bottas topt de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico. Jos Verstappen liet op Instagram na afloop van de race in Austin blijken hoe blij hij. Nieuws en videos over Max Verstappen.

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas crashen bijna in de pitlane. De Nederlander reed heel lang aan de leiding in zijn Red Bull in de Grote Prijs van Brazilië. De Red Bull Formule 1-coureur wijst naar het feit dat Lewis Hamilton met een nieuwe motor reed en. Lees hier het laatste nieuws over Max Verstappen Red Bull Racing en Formule 1.

Max Verstappen heeft iets van zijn voorsprong op Lewis Hamilton moeten inleveren in de razend spannende titelstrijd van de Formule 1. Trotse Jos Verstappen deelt geweldige beelden van Max na overwinning. Hamilton en Verstappen hebben allebei twee overwinningen op hun naam staan in Mexico. De Masters of Mexico zo worden Lewis Hamilton en Max Verstappen genoemd in aanloop naar deze race.

De jonge rijder staat nog tot en met 2023 onder contract bij. Max Verstappen was in het zeer warme Austin de enige die binnen een seconde bleef van beide Mercedes-coureurs. Hamilton beats Verstappen in thriller to strike title blow Evening Standard 1849 14-Nov. Laatste nieuws over Max Verstappen Red Bull en de Formule 1.

Gridstraf voor Lewis Hamilton in Brazilië. Interlagos in Sao Paulo vormt het strijdtoneel van de Braziliaanse GP. - Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan proberen om crash bij de start te vermijden - Red Bull bezorgd over breukje in achtervleugel Max Verstappen. De Nederlander rijdt samen met Sergio Perez voor het team.

Formule 1 Beslissing over zaak Verstappen vertraagd. In aanloop naar de Grand Prix van Mexico komt de Formule 1 met een trailer. In een bloedstollende slotfase zag hij de Mercedes van zijn Britse titelrivaal toch voorbijkomen en moest hij zich tevreden stellen met de tweede plaats. Verschil zal kleiner worden.

We krijgen er allemaal eentje mee toch GP Blog 28-okt 1740 Seidl prijst rivaal. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Max Verstappen. FIA legt Max boete op vanwege overtreden sportief reglement op vrijdag.


Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Fotografie Racen


Max Verstappen The Save Of The Century Super Slow Motion Unbelievable Youtube Max Verstappen Indy Cars Red Bull Racing


Verstappen To Tone Down Radio Outbursts F1 News By Planetf1 Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull


Max Verstappen L Barcelona 2018 Formula 1 Max Verstappen Red Bull F1


Pin Op Autosport


Max Verstappen Vreesde Dat Carriere Tot Stilstand Zou Komen In Gp2 F1journaal Formule 1 Nieuws Formula 1 Electrical Problems Max Verstappen


Max Verstappen I Would Have Turned Off The Tv Racing News Racing Red Bull Racing Aston Martin Cars


Het Laatste Formule 1 En Max Verstappen Nieuws Racingnews365 Em 2021 Red Bull Batida Culpado

Posting Komentar untuk "max verstappen nieuws"